Over mij

Lees hieronder waarom en hoe ik u van dienst kan zijn bij uw pedicure en manicure problemen
Een beetje over mij, en waarom ik u kan helpen

JARENLANGE TOEWIJDING OM U DE BESTE SERVICE TE BIEDEN

Mijn naam is Lesly, ik ben geboren in Colombia maar nu alweer ruim 25 jaar woonachtig in Nederland.

Sinds kort heb ik een kamertje in mijn huis ingericht als salon. Een droom die ik al lang koesterde. Klein maar fijn. Eindelijk kan ik mijn klanten thuis ontvangen. Gewoon gezellig en persoonlijk. Dat vind ik het fijnst. Maar natuurlijk kan ik ook nog aan huis komen.

Na twintig jaar pedicure bij mensen aan huis te zijn geweest, ben ik mij meer gaan specialiseren in voetklachten zoals likdoorns, overtollig eelt, kloven, eeltplekken, ingroeiende nagels, kalknagels en zo meer.

Verder kun je bij mij ook terecht voor professionele voetmassages, voetenspa, acryl- en gelnagels, kalknagel behandeling met gebruik van reconstructie techniek, gellak en gelnagel behandelingen.

Veel mensen lopen onnodig lang door met pijn en problemen aan hun voeten. Hierdoor kan je zelfs een verkeerde lichaamshouding aannemen waardoor je in een vicieuze cirkel komt van ongemakken op andere plaatsen.

Voorkom of verhelp dit soort problemen door een afspraak met mij in te plannen. Ik help je graag. Je bent van harte welkom. Tot snel!