Klantbeoordelingen

Lees de ervaring van mensen die een behandeling bij mij hebben gehad
Lesly is een zeer vakkundig, vriendelijke, aangename vrouw. Ze heeft heel goed verstand van wat ze doet. Ik kwam bij haar terecht voor ingegroeide nagels, bleken het tunnelnagels te zijn. Dat verklaart de pijn. Wat een verademing was het na de eerste behandeling, lopen zonder pijn! Gelijk de tweede afspraak gepland en gehad. Nu staat de derde afspraak alweer. Lesly is niet alleen vriendelijk als persoon maar ook zeer professioneel en vakkundig.
Asma O.
27 Jun 2023
Had last van een likdoorn , heb toen naar Lesly gebeld, en ik kon gelijk komen , ze hebt me SUPER geholpen . ik heb hele moeilijke (reuma) voeten véél eelt vergroeide tenen, maar Lesly is een specialist en ze doet niets snel snel ze neemt alle tijd vóór mijn voeten..Als ik bij haar weggaat lijkt het wel of ik op kussentjes loopt. Een zeer vakkundige en lieve vrouw...ik wil niemand anders meer. Een aanrader vóór iedereen.
Jannie S.
10 Jun 2023
Ontzettend goed en vakkundig geholpen! Heerlijke verzorgde en pijnvrije voeten!! Aanrader!! Corine
Corine L.
09 Jun 2023
Vandaag voor de 3e keer bij Lesly geweest. Resultaat bijzonder. Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen. Heel veel dank.
sonja d.
25 mei 2023
Nu al 2 keer op afspraak geweest bij Lesly. Een hele gezellige vrouw en heel vakkundig. Ben eindelijk van mijn ingegroeide nagels af! Volgende afspraak alweer ingepland!
cherelle s.
19 mei 2023
Goede behandeling en een lieve vrouw
Amda A.
26 apr 2023
Dit was mijn 1e bezoek aan Pedicure Nissi voor mijn tunnelnagel loop nu weer pijnloos, en mijn volgende afspraak is al gepland! Vakkundig en supervriendelijk geholpen door Lesly! Tot de volgende keer 👣
Bianca S.
18 apr 2023
Ik ben afgelopen maanden geweest met mij vriendin. En zijn 100% tevreden. Super geholpen en gelachen. Super vriendelijk en behulpzaam. Heb geen pijn meer met lopen en kan gewoon relax mij weg vervolgen
Danny J.
02 apr 2023
De ontvangst was prettig, likdoorn pijnloos en met succes verwijderd. Goede tip gekregen voor Wandel Wol wat je onder andere tussen je tenen kunt doen om wrijving tegen te gaan.
Magda B.
14 mrt 2023
Makkelijk een afspraak kunnen maken via de website, weer! heel goed geholpen! Zeker een aanrader!👍🏻
Sander V.
13 mrt 2023
Lesly is heel professioneel en denkt goed mee. Je krijgt een hele positieve en persoonlijke benadering van deze lieve vrouw.
Jolien d.
14 feb 2023
Makkelijk afspraak kunnen maken op de website. Kundige pedicure heeft me goed geholpen en tips gegeven! Blij mee!
cecilekempen
23 Jan 2023
Makkelijk een afspraak kunnen maken via de website, heel goed geholpen! Zeker een aanrader!👍🏻
Sander V.
09 Jan 2023
Hele vriendelijke vrouw Lesly die mijn voeten weer helemaal knap maakte en een hulpstukje voor mijn rechtervoet, volgende x m’n nagels lakken en bijwerken, kijk er al naar uit
Debby v.
09 Jan 2023
Goede service en heel vriendelijk. Ze heeft mij van mijn voetpijn afgeholpen!
Roy B.
02 dec 2022
Ik onderga momenteel een schimmelbehandeling voor meerdere teennagels. Zeer tevreden. Een lieverd!
Charlotte V.
02 nov 2022
Lesly is een zeer vakkundige en bijzonder vriendelijke pedicure. Ik vind het heel fijn dat je er ook voor een deelbehandeling terecht kan, in mijn geval het verwijderen van een likdoorn. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kom zeker nog eens terug!
Arjan S.
02 okt 2022
Wow! Van de week voor het eerst geweest. En de hele week al blij met mijn voeten. En al het advies dat ik heb gekregen
Marlies V.
02 sep 2022
Mevrouw was de enige die snel tijd voor mij had. Ben na de behandeling met een lach naar huis gewandeld. Kundig en heel vriendelijk. Heb al een nieuwe afspraak gemaakt.
Wim L.
02 sep 2022
Lesly is een echte vakvrouw. Deskundig, betrokken en heel communicatief. Mijn eerste stap op weg naar mooie voeten!
Henk P.
02 sep 2022
Vandaag voor het eerst bij NISSI geweest. Nou, dat had ik eerder moeten doen! Direct en pijnloos mn klacht verholpen (ingegroeide teennagel), gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende keer, gaan we die voeten eens helemaal laten verwennen. Maar bovenal: wat een lieve en gezellige vrouw is Lesly. Stelt je direct op je gemak, praat geïnteresseerd, en heeft humor! Dat is een blijvertje, heerlijk
Karin R.
02 aug 2022
Wat een vriendelijke en gezellige vrouw. Ontzettend goed geholpen. Een erg kundige vrouw, die er veel verstand van heeft. Ik had dit jaren eerder moeten doen. Ik ga zeker nog een keer terug.
Ben v.
02 aug 2022
Zeer kundige en vriendelijke pedicure. Na jaren van alleen de noodzakelijke zelfzorg was het een behoorlijke klus om er iets van te kunnen maken. Nou dat kan deze pedicure! Geduldig legt ze uit wat er gebeuren moet en daarnaast is ze helder over de kosten. Mijn trouwe onderdanen zijn dusdanig verwend dat ze niets anders meer willen dan de zorg van deze lieve vrouw. Tussen de verwen momenten in heb ik duidelijke instructies gekregen hoe ik zelf ook goed voor mijn voeten kan zorgen. Kortom ik ben super enthousiast over deze parel van een pedicure!
Dorette E.
02 Jul 2022
Wat een goede pedicure! Lesly is vakkundig, professioneel, heel erg vriendelijk en weet precies wat ze doet. Ik ben al jaren op zoek naar een echte goede pedicure en heb deze eindelijk gevonden bij NISSI. Mijn ingegroeide nagels heeft ze heel netjes behandeld. Ze legt goed uit wat ze ziet en doet en heeft veel kennis van zaken. Mijn voeten zijn heerlijk zacht en perfect verzorgd. Absoluut een aanrader en vanaf nu mijn vaste plek voor mijn voetverzorging!
Tessa A.
02 Jul 2022
Vandaag voor het eerst bij Lesly geweest en ik ga zeker terugkomen. Ze is zeer ervaren en ze heeft veel kennis die ze graag deelt. Lesly is een lieve warme vrouw die alle tijd voor je neemt en veel adviezen geeft ook over producten die zij zelf niet verkoopt. Ik kon op de korte termijn bij haar terecht, het maken van de afspraak ging snel en makkelijk. Een aanrader!
Annemiek V.
02 Jul 2022
Na jaren van voetproblemen en slecht onderhouden ervan na aandringen toch een pedicure bezocht. Via internet bij pedicure Nissi en dat voelde bijna als thuiskomen. Ze is erg kundig en na een aantal behandelingen is er al een goede vooruitgang te zien. Blijf voorlopig regelmatig terug komen.
Gregor B.
02 Jul 2022
Goede pedicure en het was lekker ontspannen! Lesley is een vakvrouw en heel aardig! Ik zou het iedereen aanraden om je voeten bij haar te laten behandelen!
Marcel B.
02 Jun 2022
Na een flinke trap op de teen na voetballen, hield mijn zoon een vervelende teen over. Op zoek gegaan naar een pedicure die hier eens naar wilde kijken. Super snel was er een mogelijkheid om langs te komen. Vriendelijk, bekwaam en meedenkend.
Hilda V.
02 Jun 2022
Super lieve vrouw die mijn "probleem" voeten kundig heeft behandeld met bijbehorend advies. Kalknagels, overtollig eelt en veel kloven zijn nu na 1x al zoveel beter geworden. Ik liep de deur uit met schone en gladde voeten.
Cindy d.
02 Jun 2022
Gisteren voor het eerst in mijn leven naar een pedicure geweest. Ik ben in 1 klap van mijn pijnklachten af. Likdoorns zijn vrijwel pijnloos verwijderd. Ben erg tevreden over de behandeling en het advies, blijf zeker terug komen! Aanrader.
Lisa V.
02 Jun 2022
De kennis en kunde spat ervan af. Lesly is een zeer professionele, lieve en warme vrouw. Mijn nagels en voeten waren een flinke klus, maar na 1 behandeling bij Nissi al zeer content met het resultaat. Na 20 jaar veel verschillende (specialisten/behandelingen) bezocht te hebben hoef ik niet meer verder te zoeken. Toppertje en blijvertje!
Dennis D.
02 Jun 2022
Heerlijke behandeling gehad,eindelijk na veel ziek zijn,knap je van op. Lieve rustige vrouw. Kom zeker terug.
Sonja D.
02 Jun 2022
Fijne professionele behandeling door een lieve hardwerkende vrouw. Vandaag geweest voor een 1e behandeling en gelijk een vervolg afspraak gemaakt!
Vera V.
02 Jun 2022
Vandaag eindelijk van mijn zere nagels af! Een hele fijne deskundige behandeling van mijn voeten. Het maken van een afspraak ging snel en eenvoudig via de website. Lesly is een vakvrouw met veel kennis van voetproblemen, die de tijd voor je voeten neemt !
Arienne G.
02 Jun 2022
Perfect
An R.
02 mei 2022
Professionele pedicure. Ze neemt echt de tijd voor de afspraken en is flexibel in het maken van afspraken. Ben erg blij dat ik in mijn zoektocht naar een pedicure hier ben uitgekomen. Ik ga er altijd graag naar toe. Mijn voeten zien er altijd mooi en verzorgd uit na de behandeling!
Jonna K.
02 mei 2022
Ik was op zoek naar een goede pedicure in Waddinxveen en die heb ik gevonden :-) Nissi werkt zorgvuldig en geeft veel handige tips tijdens de behandeling. Heel blij mee!
Sheima J.
02 apr 2022
Voor goede, ervaren voetverzorging moet je bij Lesly zijn. Na een behandeling heb je heerlijke mooie zachte voeten. Lesly is erg vakkundig. Daarnaast is ze ook nog eens een hele lieve gezellige dame 😊 Ze heeft nog plek heb ik gehoord !
Angela X.
02 apr 2022
Ik ben erg goed geholpen door Lesly. Ze is professioneel en flexibel. Sneller dan verwacht van mijn klacht af en blijf zeker langsgaan om het bij te houden.
Anouk S.
02 mrt 2022
Lesly is erg vriendelijk en zorgvuldig. Ze neemt de tijd om maatwerk te leveren.
Jolijn L.
02 mrt 2022
Prima pedicure met kennis en nette manier van werken. Heeft mij perfect geholpen!
Sandra R.
02 mrt 2022
Las señora Leislane hace un trabajo muy excelente y muy profesional estoy muy contenta con el tratamiento que hizo para mi hijo ahora estaré en contacto con el podólogo gracias a Lesly que descubrió el problema que tenía mi hijo en sus pies 👣 .Muchas gracias 🙏 por su buen servicio
Sandra P.
02 mrt 2022
Wat ben ik blij dat Lesly op mijn pad is gekomen. Flexibel in het maken van een afspraak en in 1 behandeling van mijn pijnlijke likdoorns af. Lesly is een hard werkende vrouw die naast haar vaste baan haar eigen praktijk aan het opbouwen is. Gelijk een vervolg afspraak gemaakt om mijn voeten goed verzorgd te houden.
H. v.
02 mrt 2022
Hele fijne behandeling gehad! Zeker een aanrader!
William D.
02 mrt 2022
Top service!
Souhaila E.
02 mrt 2022
Mijn sterren willen niet zoals ik wil bij mijn review. Het moeten er echt 5 zijn!! ☆☆☆☆☆
Ellen R.
02 feb 2022
Hardwerkende lieve vrouw die d'r eigen salonnetje is begonnen. Goeie behandelingen.
Felice O.
02 feb 2022
Hele goede en fijne pedicure, Lesly is heel spontaan en kundig. Ik heb altijd heerlijk zachte en verzorgde voetjes, dankzij Lesly dankjewel! 🙂
Daniel e.
02 feb 2022
Zeer blij met mijn resultaten! Ik zit al een tijdje in behandeling bij Pedicure Manicure Nissi en de resultaten zijn top. Ze is erg professioneel neemt de tijd om je ook daadwerkelijk alles uit te leggen zodat jij je voeten en of handen beter leert kennen en wat de juiste verzorging ervoor is. Het is te zien dat ze dit werk doet met haar hart. Zeker aan te raden!
Miller L.
02 feb 2022
Een hele nette mevrouw die weet wat ze doet. Ben heel erg blij met de resultaten. Een aanrader dankjewel Lesly😁
Mario E.
02 feb 2022
Een heel lieve mevrouw die je voeten goed verzorgd en tegelijk je op gemak laat voelen. Neemt de tijd voor je.. Ga hier zeker weer naar toe!!
Alexandra d.
02 Jan 2022