Pedicurebehandeling SPA extra

Looptijd
90 min
Prijs
60.00

De SPA pedicure behandeling is een verrijkte versie van een basis pedicure en biedt een complete verzorging voor de voeten. Het omvat de essentiële stappen van een pedicure, waaronder het verwijderen van dode huidcellen en het verzorgen van de nagels. Maar wat de SPA pedicure extra bijzonder maakt, zijn de aanvullende SPA elementen.

Een van deze elementen is het voetenbad, waar de voeten in een verwarmd bad met speciaal geselecteerde oliën en zouten worden ondergedompeld. Dit helpt om de voeten te ontspannen en te reinigen. Na het voetenbad volgt een scrubbehandeling, waarbij de huid grondig wordt gereinigd en de bloedcirculatie wordt verbeterd.

Tenslotte wordt er een voetenmasker aangebracht, dat de huid voedt en verzorgt. Daarna volgt een 10 minuten durende voetenmassage, wat helpt om spanning te verminderen en de bloedsomloop te bevorderen. Als laatste stap wordt er een verzorgende voetcrème aangebracht, die de huid beschermt en verzorgt. De SPA pedicure behandeling is een uitgebreide en verzorgende ervaring voor de voeten die verbetering van de huid en ontspanning biedt.