Basis pedicurebehandeling inclusief nagels lakken met gellpollish

Looptijd
90 min
Prijs
47.50

Bij onze pedicure in Waddinxveen wordt u verwend met de beste voetverzorging die er is. Als standaard zijn onder andere het desinfecteren van uw voeten, het knippen en vijlen van uw nagels, het dun maken van verdikte nagels, het behandelen van mycosenagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verzorgen van uw nagelriemen, het reinigen van de nagelomgeving en het aanbrengen van een verzorgende voeten crème inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat uw voeten er weer fris en verzorgd uitzien.

Wilt u uw pedicurebehandeling nog verder uitbreiden? Dan kunt u bij ons extra diensten boeken, zoals het verwijderen van overtollig eelt, het behandelen van likdoorns, het behandelen van kloven en het aanbrengen van lak met Gellpollish. Hierdoor krijgt u niet alleen verzorgde en gezonde voeten, maar kunt u ook nog eens pronken met mooie en verzorgde nagels.

Bij onze pedicure in Waddinxveen staan we garant voor de beste voetverzorging en zorgen we ervoor dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Of u nu kiest voor onze standaardbehandeling of voor extra diensten, bij ons bent u verzekerd van een heerlijke ontspannende tijd en verzorgde voeten. Laat u verwennen door onze pedicure en beleef een unieke en onvergetelijke ervaring.