Nagelreconstructie per nagel door middel van Gelacy ook voor heren

Looptijd
15 min
Prijs
17.50

Deze behandeling is ontwikkeld om verschillende problemen met de nagels op te lossen. De meest voorkomende problemen waarvoor de behandeling geschikt is, zijn mycosenagels, traumanagels, stootnagels/afgebroken nagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels en cosmetische correcties.

Mycosenagels zijn nagels die aangetast zijn door schimmelinfecties. Dit kan leiden tot verkleuring en verdikking van de nagel. Traumanagels zijn nagels die beschadigd zijn door fysieke factoren, zoals bijvoorbeeld stoten of verkeerd knippen van de nagel. Stootnagels en afgebroken nagels zijn gevolgen van fysieke trauma’s. In dit geval is de nagel gedeeltelijk of volledig gebroken en kan dit zorgen voor pijn en irritatie.

Ingroeiende nagels zijn nagels die in de huid groeien in plaats van recht naar boven. Dit kan leiden tot pijn en ontstekingen. Tunnelnagels zijn nagels die ingeklemd zitten in de nagelwal en dit kan ook leiden tot pijn en irritatie. Ten slotte zijn er de cosmetische correcties, waarbij het uiterlijk van de nagel verbeterd kan worden door bijvoorbeeld de verwijdering van verkleuringen en oneffenheden.

Deze behandeling richt zich op deze verschillende problemen met de nagels en biedt een oplossing die gericht is op het verbeteren van de nagelconditie en het verminderen van pijn en irritatie. Het is daarom een uitstekende optie voor mensen die op zoek zijn naar verbetering van hun nagels.