Deelbehandeling

Looptijd
15 min
Prijs
17.50

Bij deze behandeling hebt u de keuze uit verschillende opties, afhankelijk van uw specifieke behoefte. Een van de behandelingen is het verwijderen van likdoorns. Een likdoorn is een pijnlijke bult die ontstaat door het verdrukken van een zenuw of bloedvat onder de huid. Het verwijderen van de likdoorn wordt meestal uitgevoerd door middel van een kleine ingreep, waarbij de huid wordt verwijderd en de oorzaak van de druk wordt verwijderd.

Een andere behandeling is het verhelpen van ingroeien van nagels. Dit gebeurt wanneer de nagel in de huid groeit, wat pijn, roodheid en zwelling veroorzaakt. De behandeling omvat het verwijderen van de ingroeide nagel en het behandelen van de oorzaak van het ingroeien, zoals het dragen van te strakke schoenen of het hebben van een verkeerde nagelvorm.

Tot slot is er de behandeling van wratten en eksteroog. Wratten zijn kleine, verdikte huidgezwellen die vaak virusachtig zijn en zich gemakkelijk verspreiden. Eksteroog is een verdikking van de huid rond de nagel. Beide aandoeningen kunnen worden behandeld door middel van een aantal technieken, waaronder verwijdering met een scherp voorwerp of door het plaatsen van een nagelbeugel, die wordt aangebracht met behulp van gellak.